Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Varázsoljunk ismét!

2009.10.18
SÉTA A REJTETT MÚLTBAN
Alapvetően fontos, hogy egy boszorkány kapcsolatba tudjon lépni a mágikus világgal. Az ilyen jellegű kapcsolatfelvétel  azomban csak belső nyugalom megtermtését követően valósítható meg.
 
Szükséged lesz:
Egy füstölőpálcára(bármely illat megfelel)
Egy gyertyára
Papírra és tollra
_____________________________________________
 
A boszorkányok és a varázslók elfoglalják a "másvilágok" létezését, és tudják, hogy ezek azok a helyek, ahol a mágia lakozik. Egyszerű mentális gyakorlatok segítségével megnyithatod tudatodat és növelheted fogénykonyságodat. Az ilyen módszerek öszpontosítást, türelmet és gyakorlást igényelnek. A legtöbb embernek, akikapcsolatba akar lépni a mágikus világgal, szüksége van erre. A következő egyszerű gyakorlással ilyen tudatállapotba kerülhetsz.
_____________________________________________
 A MÓDSZER
Gondoskodj róla, hogy legalább 30 percig senki se zavarjon. Gyújts meg füstölőpálcát és egy gyertyát, ülj le egy székbe. Húzd ki magad, a lábad legyen a padlón. Képzeld el, hogy a füstölő és a ygertya illata békességbe ringat, és láthatatlan szent kört formál körülötted. Hunyd be a szemed, lélegezz lassan és mélyen, koncentrálj arra, hogy ellazulj, összpontosíts a belégzés ritmusára. Próbáld meg elképzelni, hogy a llegkedvesebb helyen vagy a szabadban, és koncentrálj egészen addig, amíg valóban ott nem találod magad.Szívd be a levegőt, az illatokat, érintsd meg a földet, és fülelj azokra a hangokra, amelyek ezen a leggyönyörkedtettőbbek számodra. Hamarosan nyugalom száll meg, és egy új, varázslatos világ nyílik meg előtted. Nyisd ki a szemed, és vesd papírra benyomásaidat, érzéseidet. Ezek a jegyzetek segíteni fognak abban, ha legközelebb, ha végrehajtod ezt a gyakorlatot, könnyebben eljuss ebbe a nyugalmi állapotba.Kép
 <--- Ebbe a könyvbe van benne mindez!!!! Érdemes megvenni az első kötetet is!!! ;)
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó képArchívum

Naptár
<< Október / 2018 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 74153
Hónap: 1085
Nap: 62