Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Varázslatok

2009.10.11
Neptusz :  a látomás előidézője
 
Szükséded lesz:
Egy kagylóhéjra (elhagyható)
Egy tál tiszta vízre
Asztali sóra
___________________________________________________
A római mitológiában Neptunusz a tenger, a benne élő teremtmények és az árapály ura ( a római mitológiában Poszeidónnak nevezik). A bolygó titokzatos energoiájának segítségével aktivizálhatod rejtett pszichikai képesességeit. Ezzel az erővel óvatosan kell bánni, nehogy hullámként rád zúduljon.
____________________________________________________
A módszer:
Tegyél magad elé egy vízzel teli üvegtálat, és szórj bele néhány csipetnyi sót. Ha van igazi kagylóhéjad, tedd bele a vízbe, majd mondd a következőket:
,,Legyek nagy, mint a tenger, Neptum birodalma, az élet bölcsője.
Amilyen áttetsző a vized lássak én is olyan tisztán."
Ülj nyugodtan, és hunyd be a szemed. Lélegezz mélyen és lassan, kezdj el lazítani. Számolj négyig belélegzés közben, négyig tartsd vissza a levegőt, majd négy alatt fújd ki. Ismételd meg 10X. Most jön a neheze. Képzeld el, hogy a lábad fekete, és a földhöz kapcsol, a csípőd bíborszínű, a hasad narancssárga, a napcsakrád (solar plexus) sárga, a szívtájékod pedig zöld. A nyakadat lásd zöldnek, a homlokodat vörösnek, a fejed fölött pedig ragyogó fehér tűzgömb kapcsoljon az éghez. Lelki szemeiddel tekints saját elképzelt képmásodra, majd nézz bele a vízbe. Ha kellőképpen ellazultál és ráhangolódtál a dologra, Neptunusz valamilyen látomásban részesít. Akár észlelsz valamit, akár nem, adj hálát Neptunusz erejének.Kép
 
<--Neptunusz
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

közöd@közöd.hu

(Tina, 2009.10.11 21:12)

Ez tényleg hatásos! Próbáljátok ki! ;)

 

 

ProfilképUtolsó képArchívum

Naptár
<< November / 2018 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 75485
Hónap: 1063
Nap: 19